Вирішення нагальних проблем нашого часу: роль урядів, суспільства та релігійних організацій

2016.02.12-15 ILC2016 Korea 119Українська делегація взяла участь у міжнародній конференції з лідерства, яка відбулася з 12 по 16 лютого 2016 року, у місті Сеул, Південна Корея. Тема конференції:  «Вирішення нагальних проблем нашого часу: роль урядів, суспільства та релігійних організацій».

Вирішення нагальних проблем нашого часу: роль урядів, суспільства та релігійних організацій Конференція зібрала понад 340 міжнародних делегатів із 60 країн світу. Серед них – 140 діючих членів парламенту та 13 міністрів уряду Південної Кореї.

У своєму виступі Д-р Томас Уолш, міжнародний президент UPF, зазначив: «Ми маємо використовувати методи «м’якої сили» для підвищення рівня свідомості людей у суспільстві, щоб налаштувати їхні серця та розум змінювати світ».

Одна із сесій конференції відбулася у залі Парламенту Південної Кореї, де було висунуто пропозицію відкрити 5-те відділення ООН, яке зможе підтримувати мирні стосунки у країнах Азії та Тихоокеанського регіону. 

Учасники конференції відвідали меморіальний парк у демілітаризованій зоні на кордоні Північної і Південної Кореї. Там знаходиться Міст свободи, де наприкінці Корейської війни було репатрійовано близько 13 000 військовополонених. Представники кожної нації взяли участь у велопробігу на підтримку мирного об’єднання Північної і Південної Кореї. Перед стартом велопробігу учасники підняли флаг «Шосе миру», вдарили у дзвін миру та випустили білих голубів.

В рамках культурної програми заходу учасники відвідали знаменитий театр балету у Сеулі, де вони мали можливість подивитися чудовий виступ балетної трупи «Universal Ballet» та дитячого народного балету Кореї «Маленькі ангели».

 

 

Вирішення нагальних проблем нашого часу: роль урядів, суспільства та релігійних організацій

 Вирішення нагальних проблем нашого часу: роль урядів, суспільства та релігійних організацій

2016.02.12-15 ILC2016 Korea 119

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН