Тиждень міжрелігійної гармонії ООН

upf01-11У Києві, 27 січня 2011р, з нагоди Тижня міжрелігійної гармонії, оголошеного ООН, МГО Федерація всесвітнього миру організувала зустріч Послів миру. На зустрічі були присутні близько 20 Послів миру. Серед учасників були члени громадських організацій, представники сфери бізнесу і освіти.

Михайло Ільїн, голова Федерації, провів презентацію, присвячену принципам побудови загального миру. Учасників особливо зворушила ідея про те, що сім'я в єдності трьох поколінь є наріжним каменем побудови миру у всьому світі. Посли миру висловили думку про те, що старше покоління, в тому числі, несе відповідальність за створення єдності трьох поколінь в сім'ї, передачу культурних сімейних цінностей, виховання релігійної толерантності.

На закінчення учасники прийняли рішення щомісячно проводити освітні програми, де проходило б обговорення принципів побудови сталого миру в різних аспактах.

upf01-11

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН