Юнь Києва запрошує до Країни миру та добра

kyi14-0127 вересня волонтери Федерації всесвітнього миру взяли участь у щорічному соціальному проекті для сімей та молоді «Юнь Києва запрошує!», який традиційно проводиться на початку осені вже 20 років поспіль. Цього дня Маріїнський парк відвідало понад 4000 людей, серед яких були сім’ї з дітьми, студенти, школярі, представники освітніх закладів та громадських організацій міста Києва. На захід також завітали сім’ї, які переселися із зони АТО.

 

Організаторами проекту виступили Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Київським міським осередком всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національна Організація Скаутів України» за фінансової підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Волонтери Федерації всесвітнього миру взяли участь у станційній грі для дітей та батьків «Мир починається з мене». У грі взяли участь близько 200 дітей, поділених на команди. Більшість учасників команд – це діти-переселенці із зони АТО. Кожна команда мала відвідати 10 станцій, беручи участь у соціальних іграх та виконуючи різні завдання.

Станція Федерації всесвітнього миру називалась «Вихід є». Дітям необхідно було розв’язати три ситуаційні задачі, а потім надути кульки із написом «Мир починається з мене».

 

Юнь Києва запрошує до Країни миру та добраЮнь Києва запрошує до Країни миру та добра

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Юнь Києва запрошує до Країни миру та добраЮнь Києва запрошує до Країни миру та добра

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН