Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!»

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі з метою забезпечення системної просвітницько-профілактичної роботи, морального виховання підростаючого покоління та підвищення рівня культури школярів і студентів спільно з Львівською міською радою у вересні 2014 року проводили Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!».

Фестиваль був покликаний створити належні умови для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості, поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки як основи консолідації
Українського народу.

Творчі роботи приймалися на Фестиваль за двома номінаціями: соціальний плакат та відеоролик.

Переможці Фестивалю були урочисто нагороджені дипломами Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі у м. Львові 27 вересня 2014 року.

«Акція, що започаткована Національною комісією у Львові, є свого роду непрямою відповіддю на антиукраїнську інформаційну війну, – підкреслив Голова Національної комісії Василь Костицький, виступаючи на церемонії нагородження переможців – так ми демонструємо, що українці – єдині».

27 вересня площа Ринок у Львові на кілька годин перетворилася на мистецький майданчик. Флеш-моб біля міської Ратуші відкрився театралізованим дійством «Своє серце, Україно, я кладу тобі до ніг». Кілька сотень людей, які спостерігали за дійством, і кілька десятків безпосередніх учасників, були поєднані однією ідеєю – творчими засобами продемонструвати свою громадянську позицію і віддати у такий спосіб голос за збереження територіальної цілісності і недоторканості єдиної України!

Організатори Фестивалю в урочистій обстановці привітали усіх переможців, які взяли участь у церемонії нагородження.

Гостям і учасникам заходу було продемонстровано відеосюжет із записом привітань учасників Фестивалю від відомих українців: першого Президента України Леоніда Кравчука, Патріарха Київського і всієї України Філарета, відомого громадського діяча Богдана Гаврилишина та інших.

Кілька разів на екрані, встановленому на площі, демонструвалися відео роботи переможців Фестивалю.

На завершення заходу організатори висловили сподівання – історія Всеукраїнського фестивалю-конкурсу соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!» буде багатолітньою, а його популярність щороку зростатиме.


Переможці конкурсу:

 

 

 



















 

                    © 2005—2023 сайт Федерації всесвітнього миру           Федерація має генеральний статус при Економічній і соціальній раді ООН